Car repair

Voor alle herstelwerkzaamheden aan u auto kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op!

Wat is car repair?

Ervaart u problemen met u auto? Dan kunt u de auto bij ons laten repareren! Van kapotte startmotors, vervangen van banden, reparatie airconditioner of het vervangen van de remmen. Ons team staat voor u klaar en kan nog veel meer voor u betekenen.

Onderdelen die niet meer naar behoren werken vervangen wij ook met nieuwe onderdelen waarvan wij u 100% garant kunnen stellen dat het naar toe behoren werkt. Wij focussen erg op klantgerichtheid en kijken altijd naar wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u interesse in car repair?

eem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan en wij overleggen met u wat de inhoudelijke kosten zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vorige week een afspraak gemaakt om mijn auto langs te brengen. Dit ging super vriendelijk!! Heel fijn gesprek gehad met de meneer die mij te woord heeft gestaan en kon er snel terecht!

Ik heb zelf geen verstand van auto’s en kreeg van een kennis te horen dat dit een goed adresje was. Een medewerker heeft het mij zo duidelijk mogelijk uitgelegd en dat begreep ik ook! Dank jullie wel!

Mijn startmotor was kapot en heb gelijk ff gebeld naar die gasten. Bieden goede service voor een degelijke prijs. Auto werkt weer naar behoren en nog geen last van gehad. Topp.