Over ons

F-SPEC Performance

Neem contact met ons op!

Over ons

Het begon als een hobby op de stoep. Ondertussen is deze hobby uitgegroeid tot onze passie en ons werk. We zijn een startend, dynamisch bedrijf, waar de werknemers benzine door hun bloed hebben stromen en snelheid in hun hart hebben. Iedereen die meedoet heeft zijn eigen projectauto waar hij veel zorg voor draagt. We weten wat anderen met dezelfde hobby doormaken en willen ze zo goed mogelijk ondersteunen in hun project. We willen autosport naast leuker ook betaalbaarder maken, om zoveel mogelijk mensen van deze leuke hobby te laten proeven.

Onze services

De webshop is één van de onderdelen van ons bedrijf waarmee we dit doel waar willen maken. Er is een breed assortiment aan producten voor uw projectauto of werkpaard voor dagelijks gebruik. Dat assortiment wordt constant uitgebreid, en zodoende zijn er voor alle soorten auto’s onderdelen te vinden voor een zacht prijsje. Bij dit alles komt nog het feit dat service absoluut bovenaan staat bij ons. Een persoonlijk gesprek middels een telefoontje is altijd mogelijk en we zullen dan ook alle tijd nemen om u te ondersteunen. Als u in de buurt bent kunt u zelfs langskomen bij de garage! We zijn u graag van dienst.

Andere activiteiten

Naast deze webshop hebben we nog een garage waar u terecht kan voor de montage van onderdelen, reparaties en onderhoud. Voor banden kunt u ook bij ons terecht. Monteren en balanceren kan door onze betrouwbare apparatuur. Ook kunnen we roest behandelen, wrappen en spuiten. Kortom, bijna alles wat met auto’s te maken heeft kunnen wij regelen in de garage. Fabio, de oprichter van F-Spec Performance, heeft veel ervaring in de garage, en heeft daarbij zijn eigen projectauto.

Team F-Spec

Wie zijn de verschillende leden van team F-Spec? We beginnen met Fabio, die hierboven genoemd is. Hij heeft een Honda Civic ED, die hij helemaal time-attack ready aan het maken is. Dan hebben we zijn online presence manager Renato, die een VW GOLF 5 GTI rijdt. En zo zijn er nog meer, maar die worden later aan dit stukje tekst toegevoegd.